Jumat, 15 April 2011

Babaran Kecap Sunda v1




 Sampurasun, juragan sadaya, admin bade ngajelaskeun babaran kecap dina bahasa sunda, babaran sunda teh seuer, jadi weh di jadikeun Part. hohohho

Ampir = meh, deukeut-deukeut kana…..
Kaabotan = lemesna tina kabeuratan
Kalamas-kelemes = nuduhkeun era
Kirang paos = lemesna tina teu nyaho
Materi = bahan nu rek diajarkeun ka murid
Merhatoskeun = lemesna tina merhatikeun
Pamitan = lemesna tina permisi
Pedar = nerangkeun hiji masalah
Perkawis = lemesna tina perkara
Peryogi = lemesna tina perlu
Puas = rasa senang ku perkara nu nyenangkeun hate
Saregep = bener-bener merhatikeun nu keur diterangkeun
Wali kelas =guru nu boga tanggung jawab ka eta kelas.
Widi = lemesna tina idin

Reaksi:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar